nissink business glassnieuwe oven

Overzicht glassoorten

Een compleet overzicht van glassoorten vindt u hier.

Lees meer...

Overzicht glasoplossingen

Een compleet overzicht van glasoplossingen vindt u hier.

Lees meer...

Overzicht glasbeslag

Een compleet overzicht van glasbeslag vindt u hier.

Lees meer...


Bewerkingsmogelijkheden

Een compleet overzicht van bewerkingen vindt u hier.

Lees meer...

Contact

Nissink Business Glass B.V.
Spoorstraat 56
8271 RH IJSSELMUIDEN

Tel: 0031 (0)38 - 333 33 43
Fax: 0031 (0)38 - 333 36 37
E-mail: sales@nissink.com

Offerte aanvragen

Routebeschrijving

Glas bestellen bij internationale glashandel Nissink Business Glass

Glas bestellen? Bij Nissink Business Glass bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uw glas. Nissink Business glas is een internationale glas groothandel gevestigd te IJsselmuiden. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn wij in staat zeer grote (bulk) en kleine hoeveelheden glas tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Met onze kennis van zaken, ruime glasvoorraad, en uitgebreid machinepark kunnen wij aan iedere vraag op het gebied van glas voldoen. Tevens geven wij u graag advies over de juiste glas toepassing. Heeft u vragen over glas, wilt u een vrijblijvende offerte of glas bestellen? Neem gerust contact met ons op!

Nissink Business Glass levert helaas niet aan de particuliere sector.

 

Glas bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Vertrouwde maatwerk leverancier voor de glasindustrie  

Nissink Business Glass b.v is meer dan een decennium lang een veelzijdig specialist in het aanbod van glasoplossingen op maat voor diverse branches. Met een wereldwijd netwerk, 25 man personeel en een hypermodern machinepark van ruim 3000 m2 is Nissink Business Glass uitgegroeid tot één van de toonaangevende maatwerk glas leveranciers ten behoeve van de industriële sector. 

 

Kwaliteits glas bestellen

Wanneer u bij ons glas besteld kunt u er vanuit gaan dat dit glas aan alle technische kwaliteitsnormen voldoet, dit wordt uiteraard ook afgestemd op de wensen van de klant. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, en jarenlangen ervaring binnen het nissink glas team staan wij garant voor kwaliteit

Veel bestelde glassoorten en glastoepassingen zijn:

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor tal van andere glassoorten en glastoepassingen, wij adviseren u graag!

Glas prijzen m²

Bent u benieuwd na de m2 prijzen van glas? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Nissink Business Glas is een grote internationale glasgroothandel die in staat is om al uw glas wensen te verwezelijken. Wij zijn voornamelijk specialist in grote aantallen, maar ook voor kleine oplage's kunt u bij ons terrecht. De glas prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals; de glassoort, de dikte en het aantal vierkante meters.

Laat u verrassen door de scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levertijd. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden!  

 

Vrijblijvend glas prijzen opvragen

 

Eigen machinepark voor het bewerken van glas 

In ons eigen hypermodern machinepark kunnen wij alle glasbewerking technieken toepassen. Denk hierbij aan glas buigen, glas harden, glas boren, en tal van andere glasbewerkingstechnieken. Hierdoor kunnen wij zeer snel en adequaat handelen. Heeft u vragen over glas, het bewerken van glas of wilt u graag glas bestellen? Bel ons gerust en wij helpen u graag!

 

glas bestellen bij glasgroothandel Nissink Glas groothandel

glasleverancier met ruim 3000m2 eigen machinepark Glas bestellen en bewerken bij internationel glasgroothandel

© 2020 - Nissink Business Glass B.V.