nissink business glassnieuwe oven

Glazen balustrades een railing van glas

Glazen balustradesGlazen balustrades zijn erg gewild. Je vindt de ballustrade van glas voornamelijk binnen denk hierbij aan galerijen, trappen, maar ook buiten worden ze toegepast je vindt ze voornamelijk bij flatgebouwen (balkons e.d.). Het voornamelijkste doel van een glazen balustrade is veiligheid, de glazen afbakering zorgt ervoor dat er niemand naar beneden kan vallen.

Balustrades van glas

Balustrades van glas kunnen dus zowel binnen als buiten worden toegepast. Ze zorgen voor een exclusieve en transparante uitstraling. Het maakt niet uit of u een strak, modern of klassiek interieur of extrieur heeft, de balustrades van glas sluiten naadloos aan. Het glas kan op meerdere manieren aan de ballustrade gemonteerd c.q. bevestigd worden zoals:

  • Staanders waarbij het glas rondom ingeklemd wordt
  • Glas middels punthouders bevestigd
  • Glas aan de onderzijde gemonteerd in een ballustrade profiel
     

Glazen balustrade prijs

Wilt u een offerte voor een eventueel te realiseren glazen balustrade? Dat kan! Nissink Business Glass helpt u graag. Heeft u vragen over een glazen ballustrades of vraagt u zich af wat een glazen balustrade kost? Laat u verrassen door de lage prijs en vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

Glazen balustrades prijs aanvragen

 

balustrade van glas

 

Voorbeelden Glazen balustrades / glazen railingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van glazen balustrades.

ballustrade van glas op een dak

glazen ballustrade

glas ballustrade

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.