nissink business glassnieuwe oven

Glazen scheidingswanden voor meer licht en ruimte

Glazen scheidingswand met deelmatteringGlazen scheidingswanden worden veelal geplaatst in kantoren dit gebeurt vooral om een grote ruimte op te splitsen in verschillende ruimtes. Door het gebruik van glas behouden de ruimtes waarin de glazen scheidingswand wordt geplaatst hun ruimte. Ook zorgen de glazen wanden ervoor dat er in elk opgesplitste ruimte genoeg licht bijft binnenkomen.

Hoe anders is dit wanneer u bijvoorbeeld geen glazen scheidingswanden plaatst maar gipswanden. De ruimtes bij gipswanden ogen vaak klein ook zijn de kamers of kantoren vaak donkere ruimtes geworden. Dit heeft u niet bij het gebruik van glas, glazen scheidingswanden zorgen voor meer transparantie en een mooie doorkijk. 

 

Meer mogelijk met een scheidingswand van glas

Voor een scheidingswand van glas wordt veelal gebruik gemaakt van veiligheidsglas (gehard glas) dit is versterkt glas en verkrijgbaar in elke denkbare kleur tevens zijn er diverse glasbewerkingen mogelijk. Zo zijn er tal van mogelijkheden met glazen scheidingswanden, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in plaats van helder doorschijnend glas privacy glas te gebruiken. Dit wordt veelal toegepast in kantoren, zo kan er met een simpele druk op de knop veel privacy worden gecreëerd. 

Een andere mogelijkheid is een glazen scheidingswand met digitaal geprint glas. Het glas wordt hierbij voorzien van een mooie afbeelding of tekst dit creëerd een mooie sfeer. 
 

Glazen scheidingswanden bestellen

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u één of meerdere glazen scheidingswanden wilt bestellen. Nissink Business Glas is een grote glasleverancier die in staat is om al uw wensen wat betreft glazen scheidingswanden te verwezelijken. Ook maatwerk is bij ons mogelijk! Echter is het niet mogelijk om als particulier bij ons te bestellen. Twijfel niet langer en laat uw snel vrijblijvend adviseren!

prijs glazen scheidingswanden aanvragen

 

Voorbeelden glazen scheidingswanden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van glazen scheidingswanden.

Glazen scheidingswanden op kantoor

scheidingswand van glas

Glazen scheidingswand bedrukt

kantoorgebouw met scheidingswanden van glas

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.