nissink business glassnieuwe oven

Glazen trappen

Glazen trappen op maatGlazen trappen zorgen voor een fysieke verticale verbinding tussen verschillende ruimtes in een gebouw. Het ruimtelijk effect wordt sterk vergroot bij het installeren van een glazen trappenhuis. glazen trappen en balustrades maken het mogelijk om licht en ruimte toe te laten en optimaal te gebruiken. Over beloopbaar glas c.q een glazen trap lopen kan zorgen voor wat onwennigheid, maar met de juiste constructie en een correcte plaatsing van het glas is dat geen enkel probleem.
 

Glazen trappen van gelaagd glas

Glazen traptreden en vloerdelen zijn altijd samengesteld uit meerdere lagen glas. Meestal zijn het drie lagen glas welke verbonden zijn door PVB-folies (poly-vinylbutyral). De dikte van het glas is afhankelijk van de gekozen afmetingen en de gekozen constructie van de glazen trap. Het gelaagde glas dat voor de glazen trap wordt gebruikt kan worden geleverd met verscheidene typen PVB, namelijk:

  • blank pvb,
  • gekleurd pvb (mat-wit of basiskleuren) of
  • decoratief pvb (met keuze uit een groot aantal kleuren en decoraties). Tevens is de keuze mogelijk voor digitaal geprint glas, gezeefdrukt glas en/of decoratief glas
     

    Glazen traptreden met led licht

Trappen met decoratief glas

De glazen traptreden of vloerdelen zijn ook uitvoerbaar met decoratief glas, die gehard of ongehard kan worden geleverd. Deze decoraties bieden een toevoeging voor de schoonheid van uw glazen trappenhuis. Ook kunnen aan de glazen trap LED-lampjes worden toe gevoegd dit zorgt voor een unieke uitstraling. 
 

Glas zeefdrukken voor schoonheid en veiligheid

Onbewerkt glasoppervlakten kunnen glad zijn, zeker als ze nat zijn. Nissink Business Glass levert u naar wens beloopbaar glas dat is gedecoreerd met zeefdruk. Zo kunt u bijvoorbeeld emaille stippen of streepjes op het glas aan laten brengen. Ook kan gekozen worden voor een stroeve, matte inktlaag om de glazen trap veiliger begaanbaar te maken.

 
Prijs glazen trap

Bent u benieuwd naar de prijs van een glazen trap in uw huis of kantoorgebouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de eventueel te realiseren glazen trappen.

prijs glazen trap aanvragen

 

Voorbeelden glazen trappen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van glazen trappen.

glazen trappen

Glazen trappen rond

glazen trap

ronde glazen trap

 

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.