nissink business glassnieuwe oven

Glazen vloer

glazen vloerEen glazen vloer besteld u bij Nissink glas. Waarom wordt er eigenlijk gekozen voor een glazen vloer? Transparant. Glas is veilig en transparant product en leent zich ideaal voor een glazen vloer. Met een vloer van glas creëert u meer licht en ruimte, ook kan de wereld er op een glazen vloer heel anders uit zien.

Het lopen over glas kan in het begin nog een beetje een onwennig en vreemd gevoel geven, vaak omdat men denkt dat het onveilig is. Dit is totaal niet nodig het glas dat wordt gebruikt voor glazen vloeren is gelaagd glas ditzelfde glas wordt ook gebruikt bij glazen trappen. Het gelaagde glas bestaat zoals de naam al zegt uit meerdere lagen glas en wordt verbonden met een PVB-folie.

PVB staat voor polyvinybrutyral, een klevende laag die onder warmte en vacuüm druk op het glas wordt aangebracht. Mocht het glas per toeval breken zal er geen gevaar ontstaan, door de meerdere lagen glas en het PVB-folie blijf het gebroken glas één geheel en op zijn plaats.

Een  glazen vloer kan glad zijn zeker wanneer deze nat is. Met een speciale methode kunnen wij een anti sliplaag aan het glas toevoegen. Hierdoor wordt het glas beloopbaar en ontstaat er een veilig situatie. Een glazen vloer zal ook bijna altijd in een stalen contstructie geplaast worden.

 

Glazen vloer prijs

Bent u benieuwd na de prijzen van een glazen vloer? Vraag dan geheel een offerte aan! Wij zijn een internationale glas groothandel en zijn in staat om al uw wensen te verwezenlijken. Een glazen vloer prijs is afhankelijk van de dikte van het glas en het aantal m2.

Laat u verrassen door onze scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levertijd. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden!

glazen vloer prijs aanvragen 

 

Glazen vloeren voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van glazen vloeren.

vloeren van glas

glasvloer

glazen vloer langs berg

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.