nissink business glassnieuwe oven

Glazen wanden

Structureel verlijmd glas voor glazen gevels

Glazen wanden zijn een must voor onder andere de moderne architectuur, laboratoria en ziekenhuizen. De moderne acrchitectuur vraagt vanuit esthetisch opzicht een oplossing voor het vermijden van vensters, zodat het gebouw de doorlopende glazen uitstraling krijgt die de architect bedoeld heeft.
 

Glazen wand voor hygiëne

Voor ziekenhuizen en laboratoria heeft deze oplossing een heel ander nut. Met name voor de steriliteit van het interieur heeft een structureel verlijmde glazen wand een inmisbare plaats gekregen. Nissink Business Glass maakt en plaatst glazen wanden op maat.

 

Voordelen van structureel verlijmde wanden van glas

Naast de esthetische uitstraling en het steriel houden van interieurs, heeft structureel verlijmde wanden van glas nog een aantal belangrijke voordelen. 
 

Glazen wanden voor exterieurs

Met name voor exterieurs van gebouwen wordt gelaagd glas en gehard veiligheidsglas gebruikt. De folie die gebruikt wordt bij het lagen van het glas biedt daarmee objecten aan de binnenzijde bescherming tegen UV-straling, warmte en kou. De glazen wanden zijn dus extra verstevigd en hebben een isolerende werking.
 

Wanden van glas voor interieurs

Bij het structureel verlijming van glas in een interieur wordt meestal gebruik gemaakt van gehard glas. Dit glas is verstevigd door een hoge verhitting en beter bestand tegen stoten en temperatuurschommelingen. En vaak voorkomende glas toepassing voor het interieur zijn de glazen scheidingswanden

 

Glazen wanden bestellen

Glazen wanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Bij Nissink Business Glass kunt u terrecht voor maatwerk glazen wanden. Wij zijn gespecialiseerd in grote oplage's , maar ook voor kleine oplage's kunt u bij ons terrecht. Zo profiteerd u tevens van onze scherpe prijzen en snelle levertijden. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden! 

Glazen wanden prijs opvragen

 

Glazen wanden voorbeelden 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van glazen wanden.

Wanden van glas

glazen wanden

wand van glas

wanden van glas

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.