nissink business glassnieuwe oven

Royal Maritiem - specialist in jachtglas

Nissink Business Glass bv is specialist in het industrieel bewerken en samenstellingen van glas voor jachten. Onder de naam Royal-maritiem bieden wij een totaalpakket in gebogen, gehard, enkel en dubbelglas.

Bent u actief in de maritieme sector, dan kunnen wij ook uw bedrijf een toegevoegde waarde bieden. Wilt u weten hoe? Of wilt u meer informatie over ons jachtglas?

 vraag advies over jacht glas

Download hier de Royal-Maritiem brochure >> 

Neem een kijkje op de Royal-Maritiem website

 

jacht glas voor schuifdaken jacht glas voor windschermen jacht glas voor saloons

Schuifdaken

Windschermen

Saloons

Royal Curve Safety single Royal Curve Safety laminated Royal Curve Safety insulated
Enkelvoudig thermisch voorgespannen glas. Voorzien van keramisch kader. Ideaal voor de schuifdaken van jachten. Gebogen glas (ongehard) met 1,52mm PVB gelaagd. Speciaal samengesteld voor het windscherm van jachten. Gebogen glas, chemisch versterkt en gemaakt tot isolatieglas (Ook geschikt voor structurele verlijming). Dé oplossing voor saloonbeglazing!

 

Jachtglas voor ieder compartiment

 • Jachtglas voor het schuifdak van het jacht
  Veel jachten hebben een dak waarin een raam geplaatst moet worden. Dit kan een vast raam zijn, schuiframen of een kantelraam. Het gebruikte glas is beschermend veiligheidsglas, bestand tegen lichte inslagen. Voor de plaatsing van schuiframen heeft Nissink Business Glass speciaal gemaakte dakraamsystemen.
   
 • Jachtglas voor het windscherm
  Het windscherm gedeelte van het jacht vraagt om gelaagd veiligheidsglas. Het windscherm moet bestand zijn tegen druk en lichte inslagen. Dankzij de PVB-laag tussen de twee glaslagen blijft het glas bij elkaar na een eventuele breuk. Zo blijft u  en uw interieur beschermt.
   
 • Jachtglas voor de saloon
  De meeste jachten hebben een apart saloon gedeelte dat zijn eigen eisen heeft wanneer het op de beglazing aankomt. Energiezuinig, sterk en bestendig tegen kou, warmte en uv-straling van buitenaf bijvoorbeeld. De beste keuze voor saloonbeglazing is in deze gevallen chemisch gehard isolatieglas. Voor optimaal comfort en energiebesparing.

 

Mogelijkheden jachtglas & installatie

De meest voorkomende mogelijkheden voor het plaatsen van glas bij een jacht is opgedeeld in drie keuzes:

 • Kiest u voor Structureel verlijmd of vensterplaatsing?
 • Isolatieglas of enkelglas?
 • Gebogen glas of vlak glas?

   

vraag advies over jacht glas

© 2020 - Nissink Business Glass B.V.