nissink business glassnieuwe oven

Royal light® LED glas

Royal Light is extra helder glas dat is voorzien van een geprint puntraster. Hierdoor kan het glas oplichten met behulp van LED-verlichting. Zo ontstaat het moderne LED glas.

Doordat de printtechniek op het glas zo verfijnt is, lijkt het LED glas nagenoeg transparant zonder verlichting. Wanneer de verlichting is ingeschakeld verdwijnt deze transparantie bijna geheel.
 

Architecten kunnen zich uitleven met LED glas

Met een geïntegreerde LED-technologie is het mogelijk complete glazen gevels met 16,7 miljoen kleuren te verlichten!

Architecten kunnen hierdoor het stijlelement licht geheel nieuwe invulling geven. Zo kunnen gebouwen de aandacht trekken en afsteken tegen de statische omgeving. Ook kan het LED glas het interieur van een complex een levendige singing geven, door in borden, kunstwerken en displays te worden verwerkt.
 

Toepassingen voor Royal Light® LED glas

Royal Light® LED glas wordt door gespecialiseerde bedrijven met kennis van LED-verlichting toegepast als basis voor signing, zoals:

  • wandverlichting
  • displays
  • gevelbekleding
  • vloeren
  • kunstwerken
  • bewegwijzeringborden
  • en vele andere toepassingen voor binnen en buiten

 

LED glas met verlichte logo's, patronen of afbeeldingen

Royal Light® LED glas is in veel verschillende uitvoeringen te fabriceren. Zo kan het puntraster deel geprint worden voor het oplichten van patronen, logo's en afbeeldingen. Andersom kunnen deze objecten ook uitgespaard worden voor een omgekeerd effect. Of in een andere kleur worden geprint.


Wisselende kleuren met RGB LED's

Bij witte prints kunnen wisselende kleuren gecreëerd worden met RGB LED's. Hierdoor blijft de uitstraling van het glas neutraal als de verlichting aan staat. Om  de lichtopbrengst te verhogen kan voor een witte achtergrond gekozen worden. Ideaal voor wand en vloer oplossingen.

 

Bekijk meer design glas

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.