nissink business glassnieuwe oven

Driedubbel glas | Triple glas bij Nissink Glas

Driedubbel glas wordt ook wel triple glas of drievoudig glas genoemd. Bij het ontwerp van een (glazen) gebouw of woning zijn de prestaties van beglazing een belangrijk element, zo moet het glas een goede energieprestatie leveren.
Om minder verbruik te hebben bij de opwarming van een woning is een zeer hoge thermische isolatie, een hoog niveau van transparantie en gratis zonne-winsten noodzakelijk. Om te voldoen aan dit vereiste niveau biedt Nissink business glass een extra helder drievoudige beglazing met mogelijkheid van zonwerende en zelfreinigende eigenschappen.

De drievoudige beglazing van Nissink business glass voldoen aan de eisen van het BBC (bâtiment basse consommation). Deze nieuwe generatie van glasnormen kennen meerdere toepassingen zowel in nieuwbouw als voor renovatie (ramen, deuren, veranda's, balkons, gevels). De drievoudige beglazing biedt thermische isolatie die 9 maal hoger ligt dan die van enkel glas en 5 maal die van een traditionele dubbele beglazing.
 

Waaruit bestaat driedubbel glas / triple glas

Driedubbel glas

De drievoudige beglazing bestaat uit twee extra heldere glazen met een lage emissie (positie 2 en 5) en een extra helder glas in het middel. De glasplaten zijn gescheiden door twee gesloten ruimten gevuld met argon gas dat meer isoleert dan lucht.

Een zelfreinigend glas met lage emissiviteit kan de effecten van externe condensatie als gevolg van de zeer lage coëfficiënt Ug verminderen.

Nissink business glass gebruikt als enige standaard in al zijn drievoudige glas Extra helder glas.
Extra helder glas is uiterst neutraal van kleur en biedt hierdoor maximale lichtinval en optimale waarneming van objecten achter het glas. Deze realistische kleurweergave is mogelijk door het weghalen van de groene tint veroorzaakt door ijzeroxide in gewoon helder glas.

  Drievoudig glas in gewoon helder glas Drievoudig glas in extra helder glas
Lichttransmissie 62 71
Directe energietransmissie 32

42

 

Type glas U-waarde
Enkelglas 5.8 W/m²K
Dubbelgglas 2.8 W/m²K
Hoogrendementsglas met lucht 1.4 W/m²K
Hoogrendementsglas met gas 1.1 W/m²K
Drievoudig glas met gas 0.6-1.0 W/m²K

 

U-waarde Glas compositie Spouwdikte Totale glasdikte
0.6 W/m²K 4mm low-e / 15mm + argon / 4mm / 15mm + argon / 4mm low-e 2 x 15mm 42mm
0.7 W/m²K 4mm low-e / 12mm + argon / 4mm / 12mm + argon / 4mm low-e 2 x 12mm 36mm
0.8 W/m²K 4mm low-e / 10mm + argon / 4mm / 10mm + argon / 4mm low-e 2 x 10mm 32mm
1.0 W/m²K 4mm low-e / 8mm + argon / 4mm / 8mm + argon / 4mm low-e 2 x 8mm 28mm

 

Driedubbel glas prijzen / tripple glas prijzen

Bent u benieuwd na de driedubbel glas prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Nissink glas is in staat om al uw gelaagd glas wensen te verwezelijken. Wij zijn voornamelijk specialist in grote aantallen, maar ook voor kleine oplage's kunt u bij ons terrecht. De triple glas prijzen zijn afhankelijk van het soort glas en het aantal vierkante meters.

Laat u verrassen door de scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levertijd. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden! 

offerte driedubbel glas aanvragen

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.