nissink business glassnieuwe oven

Koloniaal glas 1660

monumentaal glas

Koloniaal glas is een geblazen glas waarbij gebruikt gemaakt wordt van oude technieken die voor een onregelmatige golvende oppervlakte en luchtbellen in het glas zorgt. De uitzonderlijke transparantie van het Extra Heldere Koloniaal glas zorgt voor een heel hoge lichttransmissie en een hoog niveau van natuurlijke verlichting. Dit mondgeblazen Koloniaal glas wordt veelal gebruikt in de restauratie van musea en kastelen. Koloniaal glas is er ook in gelaagde variant.

Het geblazen restauratie glas Koloniaal onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke transparantie met betrekking tot de kwaliteit van het gewassen en gedroogd zand, dat de kwaliteit van het glas verbetert. Het reproduceert exact het originele glas. Vanaf de negentiende eeuw, werd mondgeglazen Koloniaal geselecteerd voor de beglazing van herenhuizen. Tegenwoordig is het glas essentieel voor de herstelling van oude meubels en oude ramen.
 

Toepassingen van koloniaal glas:

  • Colonial verhoogt de antieke waarde van meubels of een kast. Bij de restauratie van oude herenhuizen restaureert monumentaal restauratieglas glas perfect het esthetisch uitzicht van gevels in plaats van een helder glas (float) dat een glanzend of reflecterend effect geeft of zelfs een zwart gat.
  • De door ons aangeboden restauratie beglazingen zijn wereldberoemd. Colonial wordt vaak voorgeschreven door de architecten van historische monumenten en gebouwen van Frankrijk.
  • Om aan de veiligheidsnormen van de bouw voor buitenbeglazing te voldoen kan dit monumentenglas of restauratieglas worden gelamineerd met een giethars of pvb of kan dit glas worden geassembleerd in dubbele beglazing.
     
© 2016 - Nissink Business Glass B.V.