nissink business glassnieuwe oven

Veiligheidsglas voor een veilige omgeving

Veiligheidglas is een verzamelnaam voor een reeks mooie glasproducten, deze glassoort is voor verschillendende doelen versterkt. Dit alles om de veiligheid te waarborgen, hier komt ook de term veiligheidsglas vandaan. Veiligheidsglas wordt ook wel safety glass genoemd.
 

Wat is veiligheidsglas?Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is glas met extra veiligheidsvoorzieningen, hierdoor zal dit minder snel breken. Mocht het glas toch kapot gaan zullen er minder snel onveilige situaties ontstaan. Het glas bestaat in de meeste gevallen uit meerdere lagen, ook is het mogelijk om diverse soorten veiligheidsglas te comibineren. De meest voorkomende soorten zijn:

Al deze soorten hebben één ding gemeen, ze dienen allemaal ter bescherming oftewel veiligheid. Of het nu om balkonbeglazing, schuinliggende dakbeglazing of glazen wanden gaat. Voor balkonbeglazing wordt er logischerwijs gekozen voor veiligheidsglas, mocht de het glas ooit breken zal dit niet naar beneden vallen maar juist op zijn plaats blijven zitten. In de onderstaande categorieën gaan we wat dieper in op de soorten veiligheidsglas.

 

Veiligheidsglas prijzen, ontvang snel een veiligheidsglas prijs. 

Bent u benieuwd na de prijzen van veiligheidsglas? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn voornamelijk specialist in grote aantallen, maar ook voor kleine oplage's kunt u bij ons terrecht. De veiligheidsglas prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals; het soort veiligheidsglas, de dikte en het aantal vierkante meters.

Laat u verrassen door de scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levertijd. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden! 
 

offerte veiligheidsglas aanvragen 

  

Gelaagd glas, gehard of andere soorten veiligheidglas bestellen?

Weet u al precies welk soort veiligheidsglas u wilt bestellen? Dan kan! Nissink Business Glas is een grote glasleverancier die in staat is om al uw veiligheidsglas wensen te verwezelijken. Of het nu gaat om gelaagd glas of gehard veiligheidsglas bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

 

Gebogen veiligheidsglas van nissink

 

Welke soorten veiligheidsglas zijn er?

De varianten die onder veiligheidsglas vallen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk:

© 2020 - Nissink Business Glass B.V.