nissink business glassnieuwe oven

Gelaagd glas | Glas bestaande uit meerdere lagen glas

Onder gelaagd glas verzamelen wij een reeks gespecialiseerde veiligheidsglas producten. Neem contact op voor een deskundig advies voor uw glasoplossing.
 

Gelaagd glas met PVB folie. Voor een veilig gevoel.

Gelaagd glas met PVB folie wordt veel toegepast als extra bescherming in vensters, balkons of schuin liggende dakbeglazing. Bepaalde uitvoeringen vormen ook een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen met mokerslagen of branders. Tussen de lagen glas zitten namelijk één of meerdere elastische films van de kunststof "polyvinylbutyral" (PVB). De druk en temperatuur tijdens de fabricage zijn zo hoog dat de PVB-lagen permanent verbonden blijven met het glas.
 

Gelaagd glas met EVA folie. Ideaal voor buitentoepassingen.

Sinds kort wordt er ook de gelaagd glas met EVA folie toegepast. EVA staat voor Etyleen Vinyl Acetaat. Deze folie is minder gevoelig voor vocht en is daarom beter geschikt voor de buitentoepassingen van gelaagd glas. Afhankelijk van de vereiste bescherming, kan een pakket worden samengesteld dat bestaat uit diverse dikten glas en folie. Gelaagd glas met EVA folie wordt gebruikt wanneer een applicatie tussen 2 ruiten is gewenst.
 

Sentry Glass®. Gelaagd glas met een extra sterke folie.

Gelaagd glas met SentryGlas® tecnhologie

SentryGlas® veiligheidsglas wordt gebruikt wanneer de vraag is naar en extra sterk materiaal. SentryGlas® wordt gebruikt in gevels waar een grote sterkte is vereist. Als het glas kapot gaat, blijft het laminaat zijn vorm houden.


SentryGlas® folie voor extra kracht

Het SentryGlas® materiaal is tot 100 keer stijver en 5 keer harder dan de traditionele lamineermaterialen. DuPont ™ SentryGlas® is daarom zeer populair geworden onder de structurele beglazing specialisten en vooruitstrevende glaslaminatoren.
 

Rollen SentryGlas® voor een snellere levering

Het bedrijf DuPont kondigt commerciële beschikbaarheid aan van de populaire SentryGlas® high-performance veiligheidsglas tussenlaag in nieuwe 0,89 mm rollen om de snelheid en het gemak van lamineren van sterker veiligheidsglas voor architecturale toepassingen te verhogen. Nissink Business Glass kan hierdoor sneller en in grotere partijen extra sterk gelaagd veiligheidsglas leveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie!
 

Brochure SentryGlas®

Download hier de brochure >>

Download hier de technische specificaties >>

 

Gelaagd glas met giethars tussenlaaggelaagd glas

Nissink Business Glass maakt gebruik van de meest geavanceerde glas lamineerproducten, zoals een gelaagde glassoort gebruik maakt van giethars. Dit giethars is speciaal samengesteld voor het maken van betrouwbaar veiligheidsglas. De laag giethars wordt tussen het glas gegoten en zorgt zo voor een superieure veiligheid. Daarnaast biedt het aantrekkelijke mogelijkheden voor geluidwering en vormgeving.


Hoe gelaagd glas met giethars wordt gemaakt

Het aanbrengen van de harstussenlaag gaat als volgt. De twee glasplaten worden door een tweezijdig plakband op een bepaalde afstand gehouden, waarna vervolgens de ontstane spouw wordt volgegoten met hars. Na de uitharding bezit het gelaagde glas met hars praktisch dezelfde eigenschappen als wanneer het met folie wordt gelamineerd. 
 

Eigenschappen van gelaagd glas met hars

Dit met hars ontwikkelde gelaagd glas voldoet aan alle wereldwijde standaarden en kan in iedere situatie worden ingezet. Wij zetten de eigenschappen voor u op een rij: 

  • Veiligheid - Met hars gelaagd glas voorkomt dat het glas in scherven uiteen valt na een inslag.
  • Beschreming - Met hars gelaagd glas is gekwalificeerd om voor een groot scala aan veiligheidsdoeleinden te worden ingezet
  • Geluidwering - Met hars gelaagd glas heeft uitstekende geluidwerende eigenschappen
  • Vormgeving - Met hars gelaagd glas is flexibel en staat toe om zich in gebogen en complexere vormen te gebruiken.

 

Glasoplossingen met gelaagd glas

Gelaagd glas wordt gebruikt om mensen en bezittingen te beschermen. Belangrijke oplossingen zijn onder andere:

 

Gelaagd glas prijs m2

Bent u benieuwd na de gelaagd glas prijs per m2? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Nissink Business Glas is in staat is om al uw gelaagd glas wensen te verwezelijken. Wij zijn voornamelijk specialist in grote aantallen, maar ook voor kleine oplage's kunt u bij ons terrecht. De gelaagd glas prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals; Het soort gelaagd glas, de dikte en het aantal vierkante meters.

Laat u verrassen door de scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levertijd. Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden! 

offerte gelaagd glas aanvragen 

 

© 2016 - Nissink Business Glass B.V.